Patiant charter questionnaire

2019.02.01.

Részt vettem egy kisebb konferencián Brüsszelben, melynek témája a pszichózissal, skizofréniával élők helyzetének javítása volt.
Az a nemzetközi szervezet aki koordinálja a dolgot, a GAMIAN, aki sokat tehet azért hogy amilyen problémákkal esetleg ma szembesülünk, azokkal a jövőben már ne kelljen.

A meeting első "terméke" kérdőív lett melyet skizofréniával, pszichózissal élő embereknek kellene kitölteni. Most kaptam meg és jó lenne ha több ember is kitölthetné. Sajna Február 15-e a visszaküldési határidő, ezért Róberttel úgy beszéltük meg, hogy angolul beszélő klienseknek kéne hamarjában/SOS kitölteni, kérlek, ha érintettek vagytok TÖLTSÉTEK KI és küldjétek vissza nekem vagy Chiara-nak (inkább nekem hogy tudjam hány megy el), ha szakemberek, vagy segítők vagytok próbáljátok eljuttatni kliensekhez, és megkérni őket arra hogy töltsék ki és juttassák el nekem.

FONTOS NAGYON, HOGY KEVESEN VAGYUNK EBBEN AZ ORSZÁGBAN A TÖBBIHEZ KÉPEST, MÉGSEM SZERETNÉM, HOGY KEVÉSSÉ LEGYÜNK KÉPVISELVE. ÖRÜLNÉK HA SEGÍTENÉTEK. JÓ SOK EMBER LENNE JÓ. :)

patient-charter-questionnaire.docx

vissza