Nem tudom, halljátok-e ti is?

2020.07.16.

A film négy, önmagát esendőségei ellenére vállaló, bátor hétköznapi ember humoros és keserű élethelyzetein keresztül kutatja a választ az olyan kérdésekre, mint hogy hol húzódik a határ, amin túl megbélyegzés várja mindazokat, akik belső hangjaikat jobban, erősebben hallják.

Kik ők és miben különbözünk tőlük, illetve különbözünk-e egyáltalán? Mi választja el a sokak által az intuíció forrásának tekintett belső sugallatot a pszichiátriai zárójelentésben testet öltő pszichózistól?

A szeptemberi Ars Sacra filmfesztivál versenyprogramjában szeptember 16-án vetítik a Tabán moziban, illetve szeptember 12-én a Wesley János Lelkészképző Főiskolán.

Készítették:
Surányi Ádám szociális munkás, dokumentumfilmes, a Rehab Critical Mass egyik alapítója Takács Edina mentálhigiénés segítő, a Rehab Critical Mass szervezője.
Stáblista:

  • Surányi Ádám - Kép
  • Surányi Ádám - Vágó
  • Mac Quayle - Zene
  • Takács Edina - Rendező
  • Solymosi Norbert - Producer
  • Surányi András - Producer
https://film.indavideo.hu/video/f_nemtudomhalljatoketiis


A zsűri idén két civil díjat osztott olyan alkotásoknak, amelyeket nem szerkesztőségek, hanem magánszemélyek vagy alapítványok neveztek. A Rehab Critical Mass szervezői, Takács Edina és Surányi Ádám egy budapesti hanghalló önsegítő csoporttal forgattak. Nem tudom, halljátok-e ti is? című dokumentumfilmjük négy, önmagát esendőségei ellenére vállaló, bátor hétköznapi ember humoros és keserű élethelyzetein keresztül mutatja be, hogy mit jelent, ha valaki másoknál jobban, erősebben hallja belső hangjait, monológjait.
vissza